درباره خانم عابدینی
رزومه ما
سمیه عابدینی ( کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی)
با سابقه 15 سال تجویز انواع رژیم های تخصصی زیر در مطب خصوصی و کلینیک تخصصی تغذیه بالینی دانشگاه شهید بهشتی :
- چاقی و لاغری
- بارداری و شیردهی
- ورزشکاری
- دیابت نوع یک- دو و بارداری
- بیماریهای قلبی-عروقی، چربی خون، فشار خون
- بیماریهای کلیوی( پره دیالیز- دیالیز – سندروم نفروتیک)
- بیماریهای گوارشی و کبد چرب
- گاواژ و ……..
همکاری با پزشکان بصورت مجازی و حضوری
سوابق اجرایی
- عضویت در انجمن تغذیه ایران
- دارای سابقه سه سال رژیم درمانی در مطب خصوصی
- دارای 12سال سابقه کار در کلینیک تغذیه شهید بهشتی
- مشارکت در طرح سلامت با عنوان سنجش فشار خون، قند خون و اندازه گیری قد، وزن و ارایه توصیه های رژیم درمانی در هفته سلامت سال92 به مراجعه کنندگان کلینیک دانشکده تغذیه و صنایع غذایی
- 5 دوره پایش وضعیت تغذیه و ارایه توصیه های مناسب برای دانش آموزان ورودی به مجموعه آموزشی روشنگر.
- پایش وضعیت تغذیه و ارایه انواع رژیم با توجه به شرایط هر فرد در دانشگاه امام صادق( واحد خواهران).
سوابق تحقیقاتی
ارائه مقالات پژوهشی در کنگره های معتبر علمی داخلی و خارجی:
- دارای مقاله ISI با عنوان”Effect of supplementation with grape seed extract on antioxidant status and lipid peroxidation in patient with type 2 diabetes” در ژورنال Medicinal Plant Research.
- دارای مقاله با عنوان: تاثير مصرف مکمل عصارهی هستهی انگورVitis Vinifera)) ) بر پروفايل ليپيدی در بيماران ديابتی نوع 2 در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران.
- دارای مقاله با عنوان: Healthy dietary patterns and the risk of breast cancer: A review of current data در ژورنال American Journal of Life Sciences.
- -ارائه پوستر با عنوان : تخمین قد از فراخنای دست : تاثیر روی ارزیابی تغذیه در نهمین کنگره تغذیه ایران
- ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی در بیماران دیا بتی نوع دو در یازدهمین کنگره تغذیه سراسری ایران.
- ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر قند خون و همو گلوبین گلیکوزیله در بیماران دیا بتی نوع دو در دوازدهمین تغذیه(نود و چهارمین همایش سراسری تازه های پزشکی و پیرا پزشکی اصفهان)ایران.
- ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پر اکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی در بیماران دیا بتی نوع دو در سیزدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران.
ارائه عنوان پروژه دانشجویی و دیگر بررسی های میدانی:
- تخمین طول قد از فراخنای دست : تاثیر روی ارزیابی تغذیه و مطالعات (پروژه بالینی)
- مطالعات موردی بیماریهای تغذیه ای شایع در کودکان (پروژه PHC)
- – پایان نامه دانشجویی با عنوان : تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پراکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2
- سابقه 300 ساعت کار در طرح تحقیقاتی با عنوان ” تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پراکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2″
- همکاری در طرح تحقیقاتی با عنوان”بررسی ارتباط نقش پلی مرفیسمهای Bsml و Fokl ژن گیرنده ویتامین D3 بر اندازه های تن سنجی، ترکیب بدن و شاخصهای متابولیک و التهابی زنان دارای اضافه وزن”.
سوابق تالیف و ترجمه
- گرد آوری مشترک 6 فصل از کتاب مطالعات موردی بیماریهای تغذیه ای شایع در کودکان
- مشارکت در تهیه توصیه های رژیم درمانی جهت مراجعه کنندگان به کلینیک بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی
- گرد آوری مطالب فصل رژیم درمانی در کتاب: راهنمای جامع پیشگیری و درمان چاقی کودکان و نوجوانان
سوابق برگزاری دوره های آموزشی
- 12 سال سابقه آموزش نحوه مشاوره به کار آموزان در کلینیک تخصصی تغذیه و رژیم درمانی شهید بهشتی
- تدریس رژیم درمانی در بیماریهای کلیوی بصورت کارگاه در پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- تدریس رژیم درمانی در بیماریهای کلیوی( پره دیالیز ) و ارایه کیس ریپورت بصورت وبینار برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج