جستجو

درباره خانم عابدینی

رزومه ما

 

سمیه عابدینی ( کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی)

با سابقه 15 سال تجویز انواع رژیم های تخصصی زیر در مطب خصوصی و کلینیک تخصصی تغذیه بالینی  دانشگاه شهید بهشتی :

  • چاقی و لاغری
  • بارداری و شیردهی
  • ورزشکاری
  • دیابت نوع یک- دو و بارداری
  • بیماریهای قلبی-عروقی، چربی خون، فشار خون
  • بیماریهای کلیوی( پره دیالیز- دیالیز سندروم نفروتیک)
  • بیماریهای گوارشی و کبد چرب
  • گاواژ و ……..

 همکاری با پزشکان بصورت مجازی و حضوری

سوابق اجرایی

  • عضویت در انجمن تغذیه ایران
  • دارای سابقه سه سال رژیم درمانی در مطب خصوصی
  • دارای 12سال سابقه کار در کلینیک تغذیه شهید بهشتی
  • مشارکت در طرح سلامت با عنوان سنجش فشار خون، قند خون و اندازه گیری قد، وزن و ارایه توصیه های رژیم درمانی در هفته سلامت سال92 به مراجعه کنندگان کلینیک دانشکده تغذیه و صنایع غذایی
  • 5 دوره پایش وضعیت تغذیه و ارایه توصیه های مناسب برای دانش آموزان ورودی به مجموعه آموزشی روشنگر.
  • پایش وضعیت تغذیه و ارایه انواع رژیم با توجه به شرایط هر فرد در دانشگاه امام صادق( واحد خواهران).

سوابق تحقیقاتی

ارائه مقالات پژوهشی در کنگره های معتبر علمی داخلی و خارجی:

  1. دارای مقاله ISI با عنوان”Effect of supplementation with grape seed extract on antioxidant status and lipid peroxidation in patient with type 2 diabetes” در ژورنال Medicinal Plant Research.
  2. دارای مقاله با عنوان: تاثير مصرف مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگورVitis Vinifera)) ) بر پروفايل ليپيدی در بيماران ديابتی نوع 2   در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران.
  3. دارای مقاله با عنوان: Healthy dietary patterns and the risk of breast cancer: A review of current data در ژورنال American Journal of Life Sciences.
  4. -ارائه پوستر با عنوان : تخمین قد از فراخنای دست : تاثیر روی ارزیابی تغذیه در نهمین کنگره تغذیه ایران
  5. ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی در بیماران دیا بتی نوع دو در یازدهمین کنگره تغذیه سراسری ایران.
  6. ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر قند خون و همو گلوبین گلیکوزیله در بیماران دیا بتی نوع دو در دوازدهمین تغذیه(نود و چهارمین همایش سراسری تازه های پزشکی و پیرا پزشکی اصفهان)ایران.
  7. ارائه پوستر با عنوان تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پر اکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی در بیماران دیا بتی نوع دو در سیزدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران.

ارائه عنوان پروژه دانشجویی و دیگر بررسی های میدانی:

  1. تخمین طول قد از فراخنای دست : تاثیر روی ارزیابی تغذیه و مطالعات (پروژه بالینی)
  2. مطالعات موردی بیماریهای تغذیه ای شایع در کودکان (پروژه PHC)
  3. – پایان نامه دانشجویی با عنوان : تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پراکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2
  4. سابقه 300 ساعت کار در طرح تحقیقاتی با عنوان ” تاثیر مکملیاری با عصاره هسته انگور قرمز بر وضعیت آنتی اکسیدانی ، پراکسیداسیون لیپیدی و پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2″
  1. همکاری در طرح تحقیقاتی با عنوان”بررسی ارتباط نقش پلی مرفیسمهای Bsml و Fokl ژن گیرنده ویتامین D3 بر اندازه های تن سنجی، ترکیب بدن و شاخصهای متابولیک و التهابی زنان دارای اضافه وزن”.

سوابق تالیف و ترجمه 

  1. گرد آوری مشترک 6 فصل از کتاب مطالعات موردی بیماریهای تغذیه ای شایع در کودکان
  2. مشارکت در تهیه توصیه های رژیم درمانی جهت مراجعه کنندگان به کلینیک بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی
  3. گرد آوری مطالب فصل رژیم درمانی در کتاب: راهنمای جامع پیشگیری و درمان چاقی کودکان و نوجوانان

 سوابق برگزاری دوره های آموزشی

  • 12 سال سابقه آموزش نحوه مشاوره به کار آموزان در کلینیک تخصصی تغذیه و رژیم درمانی شهید بهشتی
  • تدریس رژیم درمانی در بیماریهای کلیوی بصورت کارگاه در پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
  • تدریس رژیم درمانی در بیماریهای کلیوی( پره دیالیز ) و ارایه کیس ریپورت  بصورت وبینار برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
رژیم|انلاین
جستجو